Creditsysteem 2018-01-02T10:17:45+00:00

Creditsysteem

Automatiseer alle registraties en verhoog je omzet zonder extra moeite

Het creditsysteem is essentieel voor het registreren van aanwezigheid, afschrijven, bijschrijven en wijzigen van abonnementen en strippenkaarten. Het creditsysteem is het kloppende hart van je business.

Hier bepaal je welke abonnementen, strippenkaarten en pakketten deelnemers en klanten kunnen kopen. Stel de verschillende variabelen in zoals de looptijd, aantal credits, kosten en betaalwijze. Het creditsysteem van Fitmanager volledig automatisch credits en strippen afschrijven, betalingen bijhouden en notificaties sturen.

Mis nooit een registratie en verhoog je omzet doordat Fitmanager de controle voor jou doet. Je hebt er geen omkijken meer naar, en klanten kunnen zelf in de Fitmanager app zien wat de status van hun abonnement of strippenkaart is.

  • Flexibel in te delen

  • Eenvoudig in gebruik

  • Automatische controle

  • Minder administratie

  • Verhoogt je omzet

“Eindelijk geen discussie of vervelende vragen meer over geld, een tegoed, of de looptijd van een abonnement of strippenkaart”

Fitmanager creditsysteem

De features van het credit systeem

De features van het credit systeem

De abonnementen en strippenkaarten zijn volledig configureerbaar. Dit betekend dat je kan bepalen wat de looptijd is, hoeveel strippen er op een kaart zitten of bijvoorbeeld welke activiteit men ermee kan boeken. De betaalwijze is met iDEAL of met Automatische incasso.

Een van de mooiste functies van het creditsysteem is dat er automatisch wordt gecontroleerd of een abonnement of strippenkaart eindigt. Als beheerder heb je de keuze om een automatische notificatie in te stellen met een verzoek om te verlengen of een nieuwe aan te schaffen in de webshop.

Trainer en klant app
Planning en agenda
Ledenadministratie
Creditsysteem
Online betalen en factureren
Webshop
Website integratie
Rapportage en Analyse
Marketing en communicatie

Ontdek Fitmanager tijdens de gratis online demo

Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, credit systeem met automatische SEPA incasso’s, webshop, online betalen met o.a. iDEAL, integratie met eigen website, social media en marketing. Inclusief financiële btw rapportages.
Fitmanager is ontwikkeld voor professionals in fitness & health. Afgestemd op small group, bootcamp, yoga, pilates, vechtsport, hardlopen, dance, boksen, personal training en meer!