Fitmanager App 2017-12-29T10:16:06+00:00

Fitmanager App

NIEUW: Stel nu de kleuren, logo en filters in van de app in zodat hij past bij jouw club!

De app van Fitmanager is een native app. Dat betekend dat hij volledig functioneert, ook zonder internetverbinding. Met de Fitmanager app regel je 24/7 alle zaken via je smartphone. Met de app een volledig overzicht van je ledenadministratie en planning bij je. Gebruik de handige pushberichten in de Fitmanager app om direct met je klanten en deelnemers te communiceren.

Met de leden app kunnen klanten eenvoudig het lesrooster bekijken, aanmelden voor activiteiten, persoonlijke berichten en notificaties ontvangen, het persoonlijke profiel bewerken en abonnementen, strippenkaarten en andere producten kopen in de shop.

  • Push berichten versturen

  • Planning beheren en bewerken

  • Ledenadministratie beheren

  • Webshop met abonnementen, strippenkaarten en producten

De app is een onderdeel van het complete software systeem. Ontdek tijdens een gratis demo wat Fitmanager voor jou kan betekenen.

Trainer en klant app
Planning en agenda
Ledenadministratie
Creditsysteem
Online betalen en factureren
Webshop
Website integratie
Rapportage en Analyse
Marketing en communicatie

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen?

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen?

Gratis Demo
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, credit systeem met automatische SEPA incasso’s, webshop, online betalen met o.a. iDEAL, integratie met eigen website, social media en marketing. Inclusief financiële btw rapportages.
Fitmanager is ontwikkeld voor professionals in fitness & health. Afgestemd op small group, bootcamp, yoga, pilates, vechtsport, hardlopen, dance, boksen, personal training en meer!