Fitmanager App 2017-05-22T19:29:47+00:00

Fitmanager App

Met de Fitmanager app regel je 24/7 alle zaken via je smartphone. Als ondernemer heb je altijd een compleet overzicht van je ledenadministratie en planning bij je. Gebruik de handige pushberichten in de Fitmanager app om direct met je klanten en deelnemers te communiceren.

Deelnemers en klanten kunnen eenvoudig het lesrooster bekijken, aanmelden voor activiteiten, het persoonlijke profiel bewerken en in de shop abonnementen, strippenkaarten en andere producten kopen. 

  • Push berichten versturen

  • Planning beheren en bewerken

  • Ledenadministratie beheren

  • Webshop met abonnementen, strippenkaarten en producten

De app is een onderdeel van het complete software systeem. Ontdek tijdens een gratis demo wat Fitmanager voor jou kan betekenen.

Trainer en klant app
Planning en agenda
Ledenadministratie
Creditsysteem
Online betalen en factureren
Webshop
Website integratie
Rapportage en Analyse
Marketing en communicatie

Wil jij zien wat Fitmanager voor jou kan betekenen?

Wil jij zien wat Fitmanager voor jou kan betekenen?

Gratis Demo
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, credit systeem met automatische SEPA incasso’s, webshop, online betalen met o.a. iDEAL, integratie met eigen website, social media en marketing. Inclusief financiële btw rapportages.
Fitmanager is ontwikkeld voor professiåonals in fitness & health. Afgestemd op small group, bootcamp, yoga, pilates, vechtsport, hardlopen, dance, boksen, personal training en meer!