Fitmanager App 2018-03-11T13:24:43+00:00

Fitmanager App

NIEUW: Jouw huisstijl in de Fitmanager app!

De app van Fitmanager is een native app die je qua kleuren, logo en afbeeldingen kan afstemmen op jouw huisstijl. Met de Fitmanager app regel je 24/7 alle zaken via je smartphone. Met de app heb je altijd een volledig overzicht van jouw ledenadministratie en planning bij je. Gebruik de handige pushberichten in de Fitmanager app om direct met je klanten en deelnemers te communiceren.

Leden App

Met de leden app kunnen jouw klanten het lesrooster bekijken, zich aan- en afmelden voor activiteiten, persoonlijke berichten en notificaties ontvangen, het persoonlijke profiel bewerken en bijvoorbeeld abonnementen, strippenkaarten en andere producten kopen in de shop.

  • Push berichten versturen

  • Planning beheren en bewerken

  • Ledenadministratie beheren

  • Webshop met abonnementen, strippenkaarten en producten

De app is een onderdeel van het complete software systeem. Ontdek tijdens een gratis demo wat Fitmanager voor jou kan betekenen.

Trainer en klant app
Planning en agenda
Ledenadministratie
Creditsysteem
Online betalen en factureren
Webshop
Website integratie
Rapportage en Analyse
Marketing en communicatie

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen?

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen?

Gratis Demo
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, credit systeem met automatische SEPA incasso’s, webshop, online betalen met o.a. iDEAL, integratie met eigen website, social media en marketing. Inclusief financiële btw rapportages.
Fitmanager is ontwikkeld voor professionals in fitness & health. Afgestemd op small group, bootcamp, yoga, pilates, vechtsport, hardlopen, dance, boksen, personal training en meer!