Marketing en communicatie voor fitness en health 2018-01-02T10:21:22+00:00

Marketing en communicatie geautomatiseerd

Bespaar tijd, genereer meer omzet en krijg nieuwe klanten

Naast alle administratieve zaken kost het vaak tijd, geld en veel moeite om nieuwe klanten te krijgen. Fitmanager heeft daarom een set tools ontwikkeld die je helpen met marketing en communicatie voor fitness en health professionals. Denk hierbij aan e-mailing gericht op bepaalde doelgroepen, activeren van promotiecodes of maak gebruik van het unieke platform Out2Move.nl.

Unieke integratie met ons marketingplatform!

Fitmanager is een innovatief platform omdat we kijken naar de totale markt. De behoefte van consumenten speelt daarbij een grote rol. En daarom is Out2Move ontwikkeld in 2015. Out2Move is het online boekingsplatform voor sportend Nederland dat werkt volgens het zelfde principe zoals AirBnB en Booking.com. Het is de plek voor consumenten om inspiratie op te doen en direct een workout, een sportevent of pakket kunnen boeken en betalen. Men kan daar in hun eigen omgeving direct zien wat het sportaanbod is en wat de mogelijkheden zijn. Of het nu bootcamp, yoga of crossfit is, het is allemaal te vinden op Out2Move.

Wanneer je als trainer of klant bent bij Fitmanager kun je zonder extra kosten gebruik maken van Out2Move.

Het is optioneel dus je kan er ook voor kiezen om dit niet te doen. Maar, waarom zou je dat eigenlijk niet doen? Promoot je activiteiten met een pakkende tekst, foto en videomateriaal.

  • Online club profiel

  • Contactformulier

  • Proefles aanvraag button

  • Event pagina’s

  • Promoot workouts

  • Zonder extra kosten

Out2Move - marketing en communicatie voor fitness en health professionals.
Trainer en klant app
Planning en agenda
Ledenadministratie
Creditsysteem
Online betalen en factureren
Webshop
Website integratie
Rapportage en Analyse

Ontdek Fitmanager met een gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, Crossfit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
PARTNER