Rapportage en analyse 2018-01-02T11:13:42+00:00

Rapportage en analyse

Inzicht in de financiën van jouw bedrijf geeft je rust en vertrouwen

Financiële rapportage en analyse voor de fitness en health professional

Het bijhouden van alle verkopen is door Fitmanager volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat je zelf nooit meer je bankrekening hoeft te controleren of je omzet al binnen is die je verwacht. Betalingen worden direct verwerkt in de rapportage en worden weergegeven in je financiële dashboard. Zo heb je altijd een actueel overzicht van het aantal orders, betaalde en openstaande facturen en de totale omzet. Door de ingebouwde filters bekijk je de rapportage per jaar, kwartaal, maand, week of zelfs per dag. En met de handige rapportages wordt boekhouding een fluitje van een cent voor jou en eventueel voor je boekhouder.

Niet leuk, wel makkelijk.

BTW-aangifte en omzetbelasting indienen is een lastige klus. Maar met de rapportage en downloads die automatisch worden gemaakt, was het nooit zo eenvoudig. Wanneer je met een accountant of boekhouder werkt, dan stuur je hem of haar de maandelijkse rapportages en het zip-bestand met facturen via e-mail.

Financiële rapportage voor de fitness en health professional

Alle belangrijke functies

Trainer en klant app
Planning en agenda
Ledenadministratie
Creditsysteem
Online betalen en factureren
Webshop
Website integratie
Rapportage en Analyse
Marketing en communicatie

Ontdek Fitmanager tijdens een gratis online demo

Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, credit systeem met automatische SEPA incasso’s, webshop, online betalen met o.a. iDEAL, integratie met eigen website, social media en marketing. Inclusief financiële btw rapportages.
Fitmanager is ontwikkeld voor professionals in fitness & health. Afgestemd op small group, bootcamp, yoga, pilates, vechtsport, hardlopen, dance, boksen, personal training en meer!