Flexibel creditsysteem 

Verminder administratieve zaken en verhoog je omzet

Jouw business, dus jij bepaalt

Het creditsysteem is essentieel voor het registreren van aanwezigheid, afschrijven, bijschrijven en wijzigen van abonnementen en strippenkaarten. Het creditsysteem is het kloppende hart van je business.

Hier bepaal je welke abonnementen, strippenkaarten en pakketten je wilt verkopen. Stel de verschillende variabelen in zoals de looptijd, het aantal credits, de kosten en betaalwijze. Het creditsysteem van Fitmanager verwerkt alle betalingen automatisch en stuurt notificaties als dat nodig is.

Jouw klanten kunnen zelf ook zien wat de status van hun abonnement of strippenkaart is.

  • Flexibel in te delen

  • Eenvoudig in gebruik

  • Automatische controle

  • Minder administratie

  • Verhoogt je omzet

“Eindelijk geen discussie of vervelende vragen meer over geld, een tegoed, of de looptijd van een abonnement of strippenkaart”

De features van het credit systeem

De features van het credit systeem

De abonnementen en strippenkaarten zijn volledig configureerbaar. Dit betekend dat je kan bepalen wat de looptijd is, hoeveel strippen er op een kaart zitten of bijvoorbeeld welke activiteit men ermee kan boeken. De betaalwijze is met iDEAL of met Automatische incasso.

Een van de mooiste functies van het creditsysteem is dat er automatisch wordt gecontroleerd of een abonnement of strippenkaart eindigt. Als beheerder heb je de keuze om een automatische notificatie in te stellen met een verzoek om te verlengen of een nieuwe aan te schaffen in de webshop.

Ontdek Fitmanager tijdens de gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER