Welkom op onze website!

Goed om te weten voor u verder gaat: op de informatie die u op deze website aantreft is de navolgende disclaimer van toepassing. Door onze website te gebruiken verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Daarnaast adviseren wij u ons privacy- en cookiebeleid te lezen.

De informatie op onze website is bestemd om u in het algemeen te informeren over wie wij zijn en wat wij voor u zouden kunnen betekenen, maar mag niet gezien worden als een toezegging of specifiek voor u bestemde aanbieding. Dat doen we namelijk graag samen met u. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Ondanks alle tijd en aandacht die we aan onze website schenken, kunnen we niet garanderen dat de informatie op het moment dat u die leest actueel, correct en/of volledig is. Ook kunnen we niet garanderen dat de website zonder fouten of haperen functioneert en vrij is van virussen. Wij wijzen op voorhand elke aansprakelijkheid op grond hiervan af. Van belang is ook om te weten dat wij de tekst en het beeldmateriaal van de website regelmatig wijzigen.

Voorts aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de websites van derden die naar ons doorlinken of websites waarvoor waar wij een mogelijkheid tot doorlinken bieden.

Wilt u iets kopiëren ? Alle intellectuele eigendomsrechten en overige rechten op teksten en beeldmateriaal op deze website berusten bij ons. U mag de tekst van onze website koperen, downloaden en/of afdrukken voor uw eigen persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om zonder
onze voorafgaande schriftelijke toestemming de informatie openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen. Beeldmateriaal (bijvoorbeeld foto’s) mogen nooit gekopieerd worden. Daarop rusten rechten van derden.

Fijn dat u onze website bezoekt: kom nog eens terug!

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER