Fitmanager App

App in jouw stijl, kleuren en logo!

De app van Fitmanager is een native app die je qua kleuren, logo en afbeeldingen kan afstemmen op jouw huisstijl en ‘branding’. Regel alle 24/7 alle zaken via je smartphone en heb altijd een volledig overzicht van jouw ledenadministratie en planning bij de hand. Gebruik de handige pushberichten om direct met je klanten en deelnemers te communiceren.

Leden App

Met de gratis leden app kunnen jouw klanten het lesrooster bekijken, zich aan- en afmelden voor activiteiten, persoonlijke berichten en notificaties ontvangen, het persoonlijke profiel bewerken en bijvoorbeeld abonnementen, strippenkaarten en andere producten kopen in de shop. En, als je gebruik maakt van wachtlijsten krijgen ze een pushnotificatie als er een plekje vrij is gekomen.

  • Jouw eigen huisstijl en ‘branding’

  • Push berichten versturen

  • Planning beheren en bewerken

  • Ledenadministratie beheren

  • Webshop met abonnementen, strippenkaarten en producten

De app is een onderdeel van het complete software systeem. Ontdek tijdens een gratis demo hoe het werkt.

blank

Ontdek gratis wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Gratis ontdekken
OVER FITMANAGER
Fitmanager & Eversports bieden online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam