Spotlight #1 GMA sports 

Bootcamp | Kickboksen | Hardlopen | Pilates

Door Fitmanager heb ik zeker 5 uur per week extra gekregen om te ondernemen!

GMA sports is een toegankelijke bootcamp club in Langedijk met ruim 250 deelnemers. Een professionele club met veel ervaren trainers waarbij iedere sporter, gevorderd of beginner, uitgedaagd wordt op zijn of haar eigen niveau.

Wat ons uniek maakt, is dat we werken met de psyche van de klant om erachter te komen wat de sporter motiveert. Zo kunnen we mensen aan elkaar koppelen voor onderlinge strijd of samenwerking. Als iemand bijv. een hogere intensiteit nodig heeft, geven we meer opdrachten zoals hardlopen, intervals, burpees, push-ups enz. Zo kan het voorkomen dat ik in een groep van 30 mensen soms wel 10 verschillende trainingen door elkaar geef. Ook speelt het samen sporten een belangrijke rol: sporters helpen elkaar en een groepsgevoel wordt gecreëerd.

De markt verwacht dat je je gaat specialiseren.

Wat er nu in de sport gebeurt, is dat de middenmoot uit elkaar getrokken wordt. Er wordt van je verwacht dat je je gaat specialiseren. De klant wil een duidelijk en bekend aanbod. De klassieke sportscholen zie je stuk voor stuk failliet gaan. Ze maken geen keuze. Qua cijfers zie je dat PT erg in trek zijn: nu al 6 – 8% van de markt! Ook communicatie naar klanten moet specifiek zijn. Geen lange uitleg in online marketing. Gewoon in paar zinnen uitleggen wat je doet. Goede communicatie is zeer belangrijk: je moet weten wat de klant wil en op basis daarvan de aanpak creëren. Je hebt zelf een visie, maar je moet een mix vinden met wat de klant wil om een win-win situatie te creëren.

Door Fitmanager heb ik zeker 5 uur per week extra gekregen om te ondernemen.

Mijn grootste struikelblok waren mijn eigen uren. Nu ik Fitmanager gebruik, heb ik weer tijd om te ondernemen. Ik was vaak uren bezig met de ledenadministratie. Fitmanager heeft alles in 1 keer geautomatiseerd. En met de Fitmanager App is de verantwoordelijkheid deels verschoven naar de klanten, en dat vinden zij ook prettig. Zij hebben nu veel meer inzicht in de mogelijkheden binnen GMA Sports.

Mijn klanten beheren hun eigen planning

Fitmanager slaat twee vliegen in 1 klap: klanten kunnen nu zien wie er nog meer komt op de training en ze hebben beter inzicht in het aanbod. Ik merkte namelijk dat klanten de drukte begonnen te mijden, wat voor mij weer een indicatie was dat ik beter op de verdeling moest gaan letten.

De Toekomst!

Toekomstplannen? Meer stabiliteit in het aanbod van GMA Sports.Ons doel is om sporten toegankelijk te houden voor iedereen. En als het goed gaat, wil ik dat de klanten daar ook van kunnen profiteren. Zoals een binnen- en buitenaanbod gecombineerd met horeca. Een honk op het Geestmerambacht bijvoorbeeld. Zodat we als community mensen bij elkaar brengen: sport, gezondheid en recreatie. Als GMA Sports zo blijft groeien, gaat dat absoluut realiteit worden. Ons doel is om bij het Geestmerambacht een grote sportlocatie te creëren. En daar werken wij hard aan!

Wij bevelen Fitmanager aan omdat het een organisatie een professionelere uitstraling geeft. Zeker als groeiend of startend bedrijf geeft het veel rust en structuur zodat je je beter kan richten op je onderneming, de groei en het allerbelangrijkste: de klant.

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie hoe Fitmanager een boost kan geven aan jouw onderneming

OVER FITMANAGER
Fitmanager & Eversports bieden online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam