Spotlight #3 Karin van Sportiefits

“Ik wil bewegen naar de klant toe brengen”

Fitmanager zet regelmatig een trainer of club in de spotlight. Deze keer vragen we het hemd van het lijf aan Karin van Sportiefits.

Het doel van Sportiefits is om volwassen en kinderen te begeleiden naar een sportieve en fitte levensstijl. Bewegen is de rode draad door het leven van de in Zeeland wonende Rotterdamse. Ik heb ontzettend veel plezier in het enthousiasmeren van klanten en hou van afwisselende en gevarieerde trainingen. Ik wil bewegen echt naar de klant toe brengen.

Mijn kracht zit niet in een specialisatie maar in het samenvoegen van meerdere disciplines en sporten. Ik vind het leuk om jouw doelstelling op een zo afwisselend mogelijke manier te bereiken: trainen met of zonder equipment, binnen of buiten, body en mind.

Personal of groepstraining (Bootcamp), weerbaarheidstrainingen en sportieve kinderfeestjes, alles op maat. Mijn doelgroepen zijn volwassenen en kinderen.

Vooral het gevoel overbrengen is mijn motivatie.

Ik werk al ruim 15 jaar in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding. Daarnaast geef ik groepstrainingen in sportscholen en daarbuiten. Mijn eerste lesgeefervaring deed ik op als atletiektrainster, later als snowboardlerares. Ik geniet ervan als ik mensen kan motiveren om te trainen en dat ik hen kan laten ervaren dat fit zijn een heel fijn gevoel is

Geloof in je eigen lijf!

Ik heb zelf 3 jaar geleden door blessures in de lappenmand gezeten. Toen heb ik veel specialisten gezien zonder resultaat of afname van klachten. Uiteindelijk ben ik op gevoel en eigen kennis krachttraining gaan uitbreiden, gecombineerd met (bikram) yoga. Klachten namen af en ik voel me sterker dan ooit. Daarom is mijn moto: Geloof in je eigen lijf!

De toekomst van Sportiefits

Over 5 jaar wil ik een stabiele basis voor Sportiefits. Ik wil graag een eenmansbedrijf blijven waarin ik heel veel mensen heb kunnen leiden naar mijn doel. Economische drijfveren zijn voor mij minder belangrijk, overbrengen van Feel Good bij mijn klanten en deelnemers vind ik veel belangrijker. Laagdrempeligheid is hierin belangrijk!

De sportmarkt groeit

In de sportmarkt zie je dat mensen steeds bewuster bezig zijn met hun fitheid en gericht hier iets aan willen doen. Mensen willen buiten zijn, op zoek naar rust, ruimte, natuur en terug naar de basis. Dus Bootcamp blijft echt groeien. Voor PT wordt drempel steeds lager, mensen gaan inzien dat een resultaatgerichte persoonlijke training zijn vruchten afwerpt.

De tijd die ik met Fitmanager win kan ik in mijzelf of in mijn bedrijf stoppen

Klanttevredenheid is erg belangrijk. Ik gebruik sinds kort Fitmanager waardoor ik mijn klanten ook gemakkelijk persoonlijke berichten kan sturen. Het is heerlijk dat Fitmanager de facturen automatiseert en dat ik een financieel overzicht heb. Ik hoef niet meer na te denken over de administratieve sores en de tijd die ik daarmee win kan ik in mijzelf of in mijn bedrijf stoppen.

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie hoe Fitmanager een boost kan geven aan jouw onderneming

OVER FITMANAGER
Fitmanager & Eversports bieden online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam