Spotlight #7 Pilates Premium Place

“Victoria’s Secret Angels, topatleten en Silvester Stallone doen allemaal aan Pilates”

Hoe kun je Pilates Premium Place het beste omschrijven?

Het is een luxe studio in een unieke ruimte waar je tot rust komt en in balans raakt tijdens een actieve training. Wij zitten midden in een businesscentrum, centraal gelegen en direct langs de snelweg, dus makkelijk bereikbaar. We trainen met verschillende materialen en werken in kleine groepen zodat we elke deelnemer de aandacht kunnen geven die een Pilates training verdient. Kortom, een studio met professionele begeleiding in een sfeervolle ruimte.

Uniek, verdieping, ontspanning, aandacht en positieve verandering!

Ik laat jou voelen wat Pilates is

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten voelen wat Pilates met het lichaam doet. Iedereen die voor de eerste keer is komen trainen ervaarde dit direct. Pilates is echt een cadeautje voor je lichaam en deze positieve verandering voel je al na een aantal lessen.

Pilates verbetert je kracht, flexibiliteit, voorkomt en herstelt blessures en ondersteunt de prestatie van de sport die je al beoefent. Regelmatig krijg ik positieve feedback van mijn klanten en hun Fysio. Dat is gaaf!

Pilates Premium Place

Ik zet het hoofd weer recht op het lichaam

We geven ook trainingen op de speciale Pilates banken. Dit is in Nederland nu flink in opkomst, maar al een echte hype in Amerika. Deze training is de perfecte oplossing om snel resultaat te boeken en zorgt tevens voor een juiste lichaamshouding. Een driedimensionale workout waarbij meerdere spieren tegelijk samenwerken, daar word je supersterk van. Pilates training doe je met je eigen lichaamsgewicht en valt dus onder de bodyweight trainingen. Slepen met zware gewichten is ook echt niet nodig. Je traint elke spier dus het is de ultieme workout.

Victoria’s Secret Angels, topatleten en Silvester Stallone doen allemaal aan Pilates

Het is niet voor niets dat, zeker in Amerika, bijna geen enkele topsporter of Victoria Secret Angel niet aan Pilates doet. Pilates leert je om beter te bewegen in een juiste houding, je zenuwstelsel wordt als het ware gereset. Je lichaam wordt sterker, strakker en gaat veel langer mee. Daarnaast verbetert het je hormoonhuishouding en vermindert het stress.

 

blank
blank

Mannen denken vooral dat ze moeten zweten

Steeds meer mannen komen langs in mijn studio. Nu is het nog maar zo’n 10%, maar na de eerste les zijn ze verkocht. Ze denken vaak dat ze echt moeten zweten en flink aan de gewichten moeten hangen. Nou, zet ze maar in mijn les en ze gaan allemaal kapot!

Pilates is ontwikkeld door een man voor mannen

Als onderneemster is balans mijn grootste uitdaging

Pilates Premium Place bestaat nu een klein jaar, maar als onderneemster is het alles bij elkaar best veel. Gezin, ondernemen, contact met klanten, administratie en zelf nog trainen. Gelukkig helpt Fitmanager om veel tijd te besparen en omdat ik hard groei ben ik al op zoek naar extra personeel. Marketing is mijn grootste uitdaging. Pilates is namelijk voor iedereen. Man en vrouw, jong en oud. Maar ook voor zwangere vrouwen is Pilates erg geschikt. Zeker voor het herstel na de zwangerschap. In het zuiden van het land is Pilates nog redelijk onbekend dus ik moet het vooral hebben van mond tot mond reclame.

Ik neem 22 jaar ervaring mee

Al meer dan 22 jaar ben ik actief in de fitness en health. Maar omdat ik mijn lichaam behoorlijk aan het afbeulen was ging ik op zoek naar iets wat mijn lichaam nodig had, meer balans. Ik miste ook het gevoel om iedereen, in de overvolle groepslessen, optimaal te kunnen helpen. Met Pilates help ik mijn klanten in de juiste houding te trainen en zo hun lichaamshouding, kracht en flexibiliteit te verbeteren.
Over 5 jaar vanaf nu wil ik graag de mogelijkheid hebben om de Pilates banken training in een groepsles te kunnen aanbieden zodat het voor meerdere mensen toegankelijker wordt. Wellicht in meerdere studio’s. Ik krijg zoveel positieve feedback dus dat geeft me genoeg energie om dat doel te verwezenlijken.

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie hoe Fitmanager een boost kan geven aan jouw onderneming

OVER FITMANAGER
Fitmanager & Eversports bieden online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam