Spotlight #8 Bootcamp Maffia

Kom je buiten sporten?

Het is weer tijd voor een nieuwe Fitmanager Spotlight met een van onze klanten. Dit keer lees je het inspirerende verhaal van Anneloes Zuiderveen van Bootcamp Maffia

Clubgevoel, familie en maf… Maffiosi!

Toen wij begonnen in 2011 waren we in Arnhem de eerste, en al snel volgenden er meerdere clubs. Iedereen noemde zichzelf naar Bootcamp + plaatsnaam, wij ook en tja zo viel je natuurlijk niet op. Dus na een surfvakantie in Mexico waar ik een leuk logo had gezien van de Mexican Surf Maffia was het idee geboren. Bootcamp Maffia staat voor de ludieke club die we zijn, het logo prikkelt en valt op, is makkelijk te onthouden en daarbij staat Maffia voor clubgevoel, familie en maf. Maffiosi!

Een sportschool met ruim 500 leden, maar wij sporten buiten

Bootcamp Maffia is een buiten sport bedrijf. Eigenlijk zijn we een sportschool, maar zijn al onze lessen buiten.Wat in 2011 begon met twee keer in de week een lesje is nu uitgegroeid tot een geweldig groep fanatieke trainers voor meer dan 500 actieve leden en verschillende buitenlocaties waar wij training geven in bootcamp, yoga, boksen, circuittraining, hardlopen en personal training.

Het fundament van Bootcamp Maffia is gelegd in Moskou en London

Ik heb een opleiding gevolgd tot internationaal marketingspecialist en heb daarom in London en Moskou gewoond. Daar heb ik vooral geleerd dat je flexibel moet zijn en niet te ver vooruit moet plannen. Zo heb ik Bootcamp Maffia ook opgebouwd in een paar jaar tijd.

Wat ik over 5 jaar ga doen? Misschien zit ik over 5 jaar wel weer in het buitenland of open ik net mijn eerste restaurant… Voorlopig wil ik doorgroeien met Bootcamp Maffia en heb ik nog veel leuke ideeën misschien hoef je in de toekomst bijvoorbeeld alleen maar te betalen als je niet komt trainen 🙂

Pilates Premium Place

Kleine stapjes, dat is het toverwoord!

Ik denk nooit echt in grote doelen want kleine stapjes zijn veel beter om te zetten. Net als met sporten gaan grote stappen gepaard met een hoge drempel. En dat is nou juist bij de meeste mensen precies wat ze weerhoudt om te gaan sporten.

Het is daarom mijn missie om mensen te motiveren en stap voor stap beter te laten worden. En plezier is daarbij het allerbelangrijkste. Als je er plezier in houdt dan is geen enkele stap te groot!

Flexibel en creatief ondernemen

Als je in de fitness en health branche niet creatief of flexibel bent dan is het lastig ondernemen. Ik heb een fantastisch team van instructeurs, toch blijft het moeilijk dat goed uit te breiden met meer goed opgeleid talent. Om deze uitdaging te tackelen heb ik een eigen opleiding ontwikkeld voor trainers. Op deze manier zorg je voor een hecht team met de juiste skills die Bootcamp Maffia uniek maakt.

Op vakantie terwijl Bootcamp Maffia gewoon door draait

Ik ben 3 weken op vakantie geweest en heb slechts een paar keer ingelogd. Doordat Fitmanager flexibel is hebben wij het systeem zo kunnen inrichten dat het perfect bij ons past. Zowel mijn trainers als deelnemers kunnen er mee overweg en dat geeft een enorm gerust gevoel.

Dankzij Fitmanager had ik sinds tijden een super relaxte vakantie

Een andere uitdaging is om te zorgen dat alle leden op de hoogte zijn van veranderingen. Iedereen krijgt zoveel email en andere informatie via WhatsApp, Facebook etc. Dat er soms echt sprake is van informatie-overload. De app van Fitmanager maakt dat gelijk weer overzichtelijk. Je kunt direct communiceren en heel gericht. Dus dan heb je ook niet het probleem dat mailtjes niet gelezen worden waardoor belangrijke informatie niet aan komt.

En verder wordt er bij Fitmanager goed geluisterd naar je feedback, en dat is super belangrijk voor een ondernemer!

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie hoe Fitmanager een boost kan geven aan jouw onderneming

OVER FITMANAGER
Fitmanager & Eversports bieden online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam