Spotlight #9 Sportstudio Next Level

Het geluk van de sporter is ons geluk!

 

Sportstudio Next level is een persoonsgerichte sportschool waar 4 avonden en 4 ochtenden per week een gevarieerd aanbod aan workouts en groepslessen worden verzorgd door 2 gepassioneerde en ervaren fitness pro’s.

Het geluk van de sporter is ons geluk

Een van de belangrijkste motivaties van eigenaresses Yvet en Corina is het geluk van de sporters die elke week komen trainen. Daar doen we het voor! Het doel is om onze leden te verbinden met onze sportschool en met elkaar. Zelf sporten wij, net als onze leden, heel graag, maar wij zijn ook levensgenieters. Hard werken is belangrijk en hard ontspannen en genieten met elkaar is net zo belangrijk. Zo organiseren wij naast de trainingen ook veel activiteiten zoals bbq’s en we gaan ook weleens met een grote groep naar een festival. Dat typeert onze sportschool.

Mensen inspireren en motiveren om een fit, gezond en gelukkig leven te hebben.

Een social club met een veilig huiskamergevoel

Wij zijn in januari 2017 gestart met Sportstudio Next Level omdat wij samen veel ervaring hebben in de fitness, maar altijd het persoonlijke aspect misten bij grote sportscholen. Door onze persoonlijke benadering zijn wij heel laagdrempelig en durven mensen ook veel lessen uit te proberen. En vooral mannen, die komen eigenlijk binnen voor de RPM, maar durven bij ons ook een CX Worx training te doen of een BodyPump. Mannen willen vaak geen groepslessen in Brabant want dat is niet stoer genoeg. Maar bij Sportstudio Next Level is dat juist heel normaal en voelt iedereen zich veilig om te doen waar ze het meeste energie van krijgen. Fitbody’s van Instagram zijn bijvoorbeeld niet onze klant.

Pure passie

Wij zijn echt mensen mensen, gevoelsmensen. Wij doen alles uit ons gevoel en pure passie voor de sport en het motiveren van mensen. Het doel is om mensen aan te spreken waarbij persoonlijkheid belangrijker is in een maatschappij die veel onpersoonlijker is. Mensen moeten wel fit worden uiteraard, maar het is een persoonlijke experience die we willen geven.

Een ondernemersplan heb je nodig en innoveren is belangrijk

Een ondernemersplan hoort er echt bij want je moet alle zaken op papier zetten. Je kan veel vanuit je hart en passie doen maar het zakelijke aspect moet je zeker niet vergeten. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven innoveren en je lesaanbod aantrekkelijk te houden voor je leden. Gelukkig is er ook juist meer vraag naar kleine sportstudio’s met een duidelijke specialisatie.

Ook is er vraag naar HIIT (High Intensity Interval Training) onder de millennials. Zij willen hard werken in 30 minuten, zijn altijd druk en daar past HITTEN goed bij. Daarom starten we in oktober ook met alweer de 3e HIIT les. In de toekomst zal er nog een breder lesaanbod zijn maar, 2 zalen is de max. De kleinschaligheid blijft want dat streven we na.

Promotie doen wij voornamelijk via Facebook

Klanten binnenhalen en promotie is altijd een uitdaging. Voor onze promotie gebruiken we nu nog voornamelijk Facebook dat is voor ons de Nr. 1 tool. Wij kunnen daar heel gericht en lokaal mee adverteren en halen daarmee het beste resultaat. Wel hebben we in weekbladen gestaan, hebben we flyers geprobeerd en in een krantje geschreven. Ook mond-tot-mondreclame is heel belangrijk dus je moet nooit vergeten dat je je eigen leden ook motiveert om klanten mee te nemen. De kortingscodes uit Fitmanager gebruiken we daarom goed.

Waarom zou je Fitmanager wel/niet aanbevelen?

Vanaf het begin gebruiken wij Fitmanager en zijn er super blij mee. Wij managen al onze lessen en we weten zo van tevoren al wie er komt zodat we dingen in de zaal klaar kunnen zetten. Afmeldingen zien we al dus daar kunnen we direct op reageren. De ledenadministratie en automatische betalingen werken super goed en het programma is zeer gebruiksvriendelijk. En belangrijker nog, onze klanten vinden de app geweldig.

“Corina & Yvet, the best you can get!”

blank

“Corina & Yvet, the best you can get!”

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie hoe Fitmanager een boost kan geven aan jouw onderneming

OVER FITMANAGER
Fitmanager & Eversports bieden online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam