Marketing en communicatie geautomatiseerd

Bespaar tijd, genereer meer omzet en krijg nieuwe klanten

Naast alle administratieve zaken kost het vaak tijd, geld en veel moeite om nieuwe klanten te krijgen. Fitmanager heeft daarom een set tools ontwikkeld die je helpen met marketing en communicatie voor fitness en health professionals. Denk hierbij aan e-mailing gericht op bepaalde doelgroepen, promotiecodes of maak gebruik de unieke Promopagina’s om events, workshops of andere activiteiten uit te lichten.

Promopagina’s als landingspagina voor lead conversie!

Fitmanager is een innovatief platform omdat we kijken naar de totale markt. De behoefte van consumenten speelt daarbij een grote rol. En daarom weten wij dat het altijd een uitdaging is voor ondernemers om de juiste doelgroep te bereiken. Met de unieke landingspagina’s genereer je moeiteloos mooie promotiepagina’s voor event, workshops, cursussen en andere eenmalige activiteiten. De landingspagina’s zijn volledig responsive en geven jouw leads een professionele ervaring.

  • Volledig responsive

  • Contactformulier

  • Online boekingsformulier

  • Zonder extra kosten

Out2Move - marketing en communicatie voor fitness en health professionals.

Ontdek Fitmanager met een gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER