Online verkopen, facturatie en automatisch incasseren

Online betalen kan op veel verschillende manieren. Maar het aller belangrijkste is dat het veilig gaat en dat er geen risico’s zijn. Daarom hebben wij een gecertificeerde payment provider volledig voor jou geïntegreerd. Daardoor heb je altijd een actueel overzicht van je financiën en hoef je bijvoorbeeld zelf nooit meer een incasso batch te maken.

Fitmanager biedt een alles in 1 oplossing waardoor je direct gebruik kan maken van de meest populaire betaalmethodes zoals iDEAL, BanContact en via automatische SEPA incasso.

Onze prijzen zijn scherp, ze liggen gemiddeld zo’n 5% onder die van onze concurrenten.

  • Online betalen via elke bank in Nederland en België

  • Direct inzicht in betalingen, dus kunt u gelijk leveren

  • Met 1 druk op de knop terugbetalen

  • Geïntegreerde SEPA incasso’s

  • Automatische follow-up bij storneringen

  • Facturen en bedragen altijd aanpasbaar

  • Nog sneller betalen via smartphone app

  • Nooit meer handmatig facturen maken

Regel alle financiële zaken met Fitmanager

Aan alles is gedacht

De belastingdienst maakt onderscheidt in type organisaties en de bijbehorende BTW percentages. Buiten trainen is bijvoorbeeld meestal 21% en binnen meestal 6%. Online betalen en factureren kan daarom bij Fitmanager met 0%, 6% en 21% BTW.

Het grote voordeel van Fitmanager is dat jij als ondernemer nooit zelf hoeft te controleren of er betaald is. Ook kan je automatische betalingsherinneringen instellen zodat je niet zelf achter je geld aan hoeft.

Maandelijkse incasso’s of openstaande betalingen beheren en wijzigen is direct vanuit Fitmanager mogelijk. Zo wijzig je eenvoudig eenmalig een maandbedrag van een klant of deelnemer.

Ontdek Fitmanager tijdens de gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER