Online software voor CrossFit

Focus op je klanten, niet op administratie!

Gratis Ontdekken

Online software voor

CrossFit

Focus op je klanten, niet op administratie!

Gratis ontdekken

Jouw tijd is kostbaar, besteed die aan je passie!

Als ondernemer met een eigen CrossFit box of gym ontkom je niet aan veel administratieve zaken. Denk aan ledenbeheer, betalingen bijhouden, registreren wie bij welke les aanwezig is, facturen versturen, alle communicatie met klanten via mail, SMS, Whatsapp, Facebook en ga zo maar door. Dit kost bij elkaar veel tijd en fouten liggen op de loer. Met Fitmanager automatiseer je al deze cruciale processen en heb je 100% controle, meer tijd voor jouw leden en om zelf lessen te geven.

Aandacht voor klanten

Focus op jouw klanten. Fitmanager regelt de rest voor jou. Geen vragen meer over betalingen, reserveringen of andere administratieve zaken

Bespaar tijd

Bespaar minimaal 2 uur per dag aan administratieve taken. Geen to do lijstjes meer, maar rust en overzicht

Meer omzet

Genereer moeiteloos 20% meer omzet met de geïntegreerde webshop. Facturen en incasso’s worden automatisch verstuurd

Meer tijd voor jouw passie!

Fitmanager is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers met een eigen CrossFit box of gym. Daarom sluit het perfect aan op jouw business zodat jij echt meer tijd kan besteden aan jouw passie!

Alles geregeld met 1 systeem.

Gratis ontdekken

Meer tijd voor jouw passie!

Fitmanager is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers met een eigen gym. Daarom sluit het perfect aan op jouw business zodat jij echt meer tijd kan besteden aan jouw passie!

Regel alles vanuit een enkel systeem.

Gratis ontdekken

Zes redenen om voor Fitmanager te kiezen

Zes unieke voordelen

Zeg maar dag tegen alle dagelijkse administratieve zaken en start met investeren in jouw bedrijf en de relatie met je klanten

De krachtige automatisering regelt alle zaken rondom administratie, financiën en communicatie. Daarmee bespaar je als ondernemer gemiddeld 10 uur per week. Daardoor hou jij meer tijd over voor jouw passie, en die van je klanten!

Gratis ontdekken

Zeg maar dag tegen alle dagelijkse administratieve zaken.

Start met investeren in jouw bedrijf en de relatie met je klanten

De krachtige automatisering regelt alle zaken rondom administratie, financiën en communicatie. Daarmee bespaar je als ondernemer gemiddeld 10 uur per week. Daardoor hou jij meer tijd over voor jouw passie, en die van je klanten!

Gratis ontdekken

Doordat Fitmanager flexibel is hebben wij het systeem zo kunnen inrichten dat het perfect bij ons past. Zowel mijn trainers als deelnemers kunnen er mee overweg en dat geeft een enorm gerust gevoel. Een andere uitdaging is om te zorgen dat alle leden op de hoogte zijn van veranderingen. Iedereen krijgt zoveel email en andere informatie via WhatsApp, Facebook etc. Dat er soms echt sprake is van informatie-overload. De app van Fitmanager maakt dat gelijk weer overzichtelijk. Je kunt direct communiceren en heel gericht. Dus dan heb je ook niet het probleem dat mailtjes niet gelezen worden waardoor belangrijke informatie niet aan komt. En verder wordt er bij Fitmanager goed geluisterd naar je feedback, en dat is super belangrijk voor een ondernemer!

Anneloes – Bootcamp Maffia

Fitmanager biedt veel mogelijkheden en neemt veel werkzaamheden van je over. Het platform heeft een professionele uitstraling en is zeer eenvoudig in het gebruik voor zowel de klant als de trainers. De samenwerking met Fitmanager verloopt altijd goed, en zij streven net als ik naar constante verbetering van de dienstverlening. Ik ben erg tevreden en kan het iedereen aanraden.

Steven – Losjes Bootcamp en Events

Steven van der Toorn

Door Fitmanager heb ik zeker 5 uur per week extra gekregen om te ondernemen. Mijn grootste struikelblok waren mijn eigen administratieve uren. Nu ik software van Fitmanager gebruik, heb ik weer meer tijd om te ondernemen. Ik was vaak uren bezig met de ledenadministratie. Fitmanager heeft alles in 1 keer geautomatiseerd. Met de Fitmanager App is de verantwoordelijkheid deels verschoven naar de klanten en dat vinden zij ook prettig. Zij hebben nu veel meer inzicht in hun sportmogelijkheden binnen GMA Sports.

Mijn klanten beheren hun eigen planning. Fitmanager slaat twee vliegen in 1 klap: klanten kunnen nu zien wie er nog meer komt op de training en ze hebben beter inzicht in het aanbod. Ik merkte namelijk dat klanten de drukte begonnen te mijden, wat voor mij weer een indicatie was dat ik beter op de verdeling moest gaan letten.

Michael – GMA Outdoor Sports

Waarom kiezen voor Fitmanager?

Gegarandeerd meer tijd voor jouw klanten en onderneming, en meer omzet zonder extra moeite!

  • Ledenbeheer, planning en betalingen gekoppeld

  • Jouw eigen stijl, kleuren en logo

  • Gratis native app voor beheerders, trainers en leden

  • Communicatie en administratie geautomatiseerd

  • Tools voor e-mail, marketing en promotie

  • Automatische facturatie en follow-up

  • SEPA-incasso betalingen geïntegreerd

  • Online betalingen met iDEAL & Bankcontact (België) 

  • Geïntegreerde webshop om producten te verkopen

  • Financieel dashboard en rapportages

Gratis ontdekken

Vul hieronder je gegevens in en ontdek Fitmanager tijdens de gratis online demo. Ben je al lid en wil je inloggen bij jouw club? Klik hier!

Wil jij Fitmanager gratis ontdekken?

Vul je gegevens in en bekijk de voordelen van Fitmanager tijdens een gratis online demo.

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER