Met online ledenadministratie heb je geen excel bestanden meer nodig!

De online ledenadministratie van Fitmanager geeft je een actueel overzicht op alle devices, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Je kan overzichten maken door filters toe te passen van verschillende doelgroepen. Zo zie je bijvoorbeeld  precies hoeveel leden en deelnemers je hebt, wie er actief is en wie welk abonnement of strippenkaart heeft. Elke deelnemer heeft een persoonlijk profiel met daarin gedetailleerde informatie over die persoon. Ook biedt de online ledenadministratie van Fitmanager de mogelijkheid om familie accounts toe te voegen voor meerdere kids.

Elke deelnemer en klant heeft een persoonlijk profiel met een overzicht van alle belangrijke gegevens zoals planning en betalingen.

Persoonlijke profielen

Elke deelnemer en klant heeft een eigen persoonlijk profiel met een overzicht van alle belangrijke gegevens.

  • Persoonlijke gegevens

  • Lopende abonnementen en/of strippenkaarten

  • Registraties van activiteiten

  • Betalingsoverzicht incl. alle facturen

  • Contactgegevens

  • Extra velden voor informatie

Deze features geven je een compleet overzicht

Deze features geven je een compleet overzicht

Maak eenvoudig een totaal overzicht of pas verschillende filters toe waardoor je exact een bepaalde doelgroep kan filteren. Zo zie je in 1 oogopslag hoeveel deelnemers er actief zijn, wie een bepaald abonnement heeft, wie een betaling heeft open staan en wie er bijvoorbeeld al langer dan een maand niet actief was.

Deze optie geeft de mogelijkheid om nieuwe deelnemers toe te voegen. Dat kan per stuk of met een geautomatiseerde import module. Zo kan je een excel bestand uploaden om vervolgens binnen enkele minuten tientallen nieuwe leden toe te voegen en uit te nodigen met een persoonlijk bericht.

Deze extra module maakt het op een unieke manier mogelijk om ook meerdere kinderen op 1 account toe te voegen. Dat is vooral handig wanneer je deelnemers of klanten hebt waarvan de kinderen ook bij je trainen. Op die manier kan OOK de klant zelf de accounts, abonnementen en strippenkaarten beheren en bekijken.

Ontdek Fitmanager tijdens een gratis demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER