Over 2018-05-04T13:23:13+00:00

Met innovatieve technologie en automatisering een gezonde lifestyle voor iedereen toegankelijk

Online club management software voor ondernemers in de Fitness en Health

Missie

De missie van Fitmanager is om ervoor te zorgen dat door middel van technologie en automatisering een gezonde lifestyle voor iedereen toegankelijk is. Met de software en de app van Fitmanager zorgen wij ervoor dat ondernemers en zijn of haar klanten zich kunnen focussen op de training, de onderneming en hun passie.

Ontwikkeld en getest met ondernemers

Fitmanager is een innovatief online software systeem voor ondernemers in de Fitness & Health. De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, Crossfit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!

Alles in 1 systeem

Fitmanager biedt online software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen en factureren, website integratie in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.

En omdat Fitmanager een all-in-one oplossing is bespaar je aanzienlijk veel tijd, genereer je moeiteloos meer omzet, kan je je focussen op jouw klanten en heb je geen andere systemen meer nodig.

Fitmanager geeft een boost aan jouw business!

Team Fitmanager

Wil jij werken bij Fitmanager? Bekijk dan hier onze vacatures of stuur ons direct een mailtje op info@fitmanager.com

Vincent van den Tol
Vincent van den Tol
Founder & CPO
Maarten Borgers
Maarten Borgers
Founder & CEO
Lucas Martinez Oliver
Lucas Martinez Oliver
Customer Happiness Officer
Max de Joode
Max de Joode
Sales
Rosanne Janssens
Rosanne Janssens
Customer Succes
Ingeborg Roos
Ingeborg Roos
Customer Succes
Niels Voogt
Niels Voogt
Development
Jurriaan van Drunen
Jurriaan van Drunen
UI & UX Design
Miroslaw Zdravkovic
Miroslaw Zdravkovic
Development
Toon Toetenel
Toon Toetenel
Development

Ontdek nu wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en ontdek de voordelen tijdens een vrijblijvende demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, Crossfit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: info@fitmanager.com
PARTNER