online planning en agenda fitmanager

Planning en agenda

Alles begint bij een goede online planning en agenda. Met Fitmanager kunnen jouw deelnemers en klanten zien welke activiteiten beschikbaar zijn in het lesrooster via de Fitmanager app, jouw website of hun eigen online omgeving. Ook nieuwe klanten kunnen met Fitmanager direct een proefles reserveren en/of abonnementen en strippenkaarten kopen via jouw webshop.

Alle activiteiten in jouw agenda kan je precies instellen zoals je zelf wilt. Voeg een wachtlijst toe, geef per activiteit aan met welk abonnement of strippenkaart men zich kan registreren of geef bijvoorbeeld aan wat het maximaal aantal deelnemers is. Daarnaast kan je gebruik maken van handige instellingen zoals prive trainingen, vaste groepen en meer..

Labels & categorieën 

Met deze unieke functie maak je eenvoudig zelf categorieën voor activiteiten, locaties en trainers. Het unieke van de functie is dat je zelf extra categorieën kan toevoegen met labels en kleurtjes. Doordat je de activiteiten in de agenda uitgebreid kan labelen, is het voor deelnemers eenvoudig om een selectie te maken met de handig filters. 

Met deze unieke functie maak je eenvoudig zelf categorieën voor activiteiten, locaties en trainers. Het unieke van de functie is dat je zelf extra categorieën kan toevoegen met labels en kleurtjes. Doordat je de activiteiten in de agenda uitgebreid kan labelen, is het voor deelnemers eenvoudig om een selectie te maken met de handig filters.

Aan alles is gedacht

Aan alles is gedacht

Doorlopende activiteiten pas je simpel per activiteit aan zonder de hele serie te hoeven verbreken. Naast series kun je uiteraard ook eenmalige activiteiten toevoegen, bijvoorbeeld voor evenementen of eenmalige trainingen zoals een personal training. Door de vele mogelijkheden is de agenda geheel flexibel in te delen.

Controleer eenvoudig wie zichzelf heeft aangemeld. Check voor, tijdens of na de training wie zich heeft aangemeld en maak indien nodig aanpassingen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de Fitmanager app, maar ook via de computer of laptop.

Met deze functie stel je eenvoudig een tijdslimiet in voor het afmelden voor een activiteit. Meldt men zich niet op tijd af dan wordt er toch een strip of credit afgeschreven. Uiteraard kan je dat als trainer corrigeren maar zo loop je geen omzet mis.

Wanneer er een maximaal aantal deelnemers mee kan doen met een activiteit en is de activiteit vol dan kan men zich aanmelden op de wachtlijst. Deelnemers die zich op de wachtlijst plaatsen krijgen automatisch een bericht wanneer er een plek vrij is zodat zij zich alsnog kunnen registreren.

Groepstrainingen hebben vaak een vast groep deelnemers die altijd aanwezig zijn. Met deze functie plaats je die eenvoudig in een vaste groep zodat zij zich niet voor elke les apart hoeven aan te melden. Plaats je iemand in een vaste groep dan verschijnt de activiteit automatisch in de planning van de deelnemer.

Deze functie geeft de mogelijkheid om activiteiten alleen toegankelijk te maken voor mensen met een specifiek abonnement of strippenkaart. Zo geef je aan dat deelnemers met een specifiek abonnement of strippenkaart wel of niet mogen deelnemen.

Bekijk de gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER