Rapportage en analyse

Inzicht in de financiën van jouw bedrijf geeft je rust en vertrouwen

Financiële rapportage en analyse voor de fitness en health professional

Het bijhouden van alle verkopen is door Fitmanager volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat je zelf nooit meer je bankrekening hoeft te controleren of je omzet al binnen is die je verwacht. Betalingen worden direct verwerkt in de rapportage en worden weergegeven in je financiële dashboard. Zo heb je altijd een actueel overzicht van het aantal orders, betaalde en openstaande facturen en de totale omzet. Door de ingebouwde filters bekijk je de rapportage per jaar, kwartaal, maand, week of zelfs per dag. En met de handige rapportages wordt boekhouding een fluitje van een cent voor jou en eventueel voor je boekhouder.

Niet leuk, wel makkelijk.

BTW-aangifte en omzetbelasting indienen is een lastige klus. Maar met de rapportage en downloads die automatisch worden gemaakt, was het nooit zo eenvoudig. Wanneer je met een accountant of boekhouder werkt, dan stuur je hem of haar de maandelijkse rapportages en het zip-bestand met facturen via e-mail.

Alle belangrijke functies

Ontdek Fitmanager tijdens een gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER