Referenties van ondernemers die Fitmanager aanbevelen!

“Door dit programma kan je full time bezig zijn met jouw passie zoals ondernemen en trainingen verzorgen”

Nick & Nydia – Infinity Sports

Nick & Nydia – Infinity Sports

Wij zijn Nick & Nydia van InfinitySports Heerhugowaard. Vanaf 2014 zijn wij onze eigen onderneming. Voordat wij in contact zijn gekomen met Fitmanager deden wij alle administratie zelf. Denk aan; Les roosters maken, zelf de registraties bijhouden, facturen sturen, incasso’s inboeken bij de bank, betalingen nakijken, boekhouding en allerlei andere zaken waar veel tijd in gaat zitten. Een mooi voorbeeld om daarbij te geven is dat wij voorheen werkte met roosters (blaadjes & pen). Deze roosters werden op de balie neergelegd zodat de sporters zich konden inschrijven voor de trainingen. Dit rooster moest elke week uitgewerkt en doorgestuurd worden. Bij roosterwijzigingen moesten wij dit persoonlijk doorvoeren waardoor hier heel veel tijd in ging zitten. Wij waren letterlijk één hele werkdag hiermee bezig. Zonde van onze tijd want wij willen liever bezig zijn met ondernemen en trainingen verzorgen.

Nu wij Fitmanager gebruiken is er heel veel veranderd! Er is een grote last van onze schouders gevallen door de automatisering van de registraties.Door dit programma kan je full time bezig zijn met jouw passie zoals ondernemen en trainingen verzorgen. Op deze manier ben je niet veel tijd kwijt aan onhandige administratieve werkzaamheden.

Wij raden Fitmanager aan iedereen die gepassioneerd is in het geven van trainingen aan!

Wij kunnen nu makkelijk bijhouden wie er aanwezig is en als er een roosterwijziging doorgevoerd moet worden. De leden doen dit nu zelf via een app, dit werkt erg gemakkelijk. Naast dat dit heel veel tijd uit handen neemt hoeven wij ons ook niet bezig te houden met facturatie. Zelfs als een rittenkaart of abonnement afloopt van een sporter krijgt deze automatisch bericht met een vooraf ingestelde mededeling. Dit programma is tot in de puntjes verfijnt en werkt voor ons perfect!

“Mijn klanten zijn superenthousiast over de handige Fitmanager-app”

Nancy van Dijk – Pilates & Zo

Nancy van Dijk – Pilates & Zo

Fitmanager ont-zorgd, ik heb ineens tijd over! Ik hoef geen facturen meer te sturen en te verwerken, klanten kopen zelf hun leskaart en betalen met iDeal. De administratie rolt er na een maand zo uit.

Mijn klanten zijn superenthousiast over de handige Fitmanager-app. Enthousiaste klanten dat is waar we uiteraard alles voor doen en Fitmanager geeft onze dienstverlening nog net weer dat beetje meer extra. Klanten hoeven niet meer in te loggen om te reserveren, via push-berichten worden ze op de hoogte gehouden over vrije plekken als ze dat willen, facturen kunnen ze zo uitdraaien, reserveren en annuleren is heel eenvoudig.

Hiervoor werkte we met een ander reserveringssysteem Ik heb erg lang aangehikt tegen ‘het gedoe’ van een overstap, want dat is wel even wat werk voor een lopende studio. Echter de support van Fitmanager begon al met de overstap; heel fijn dat ze altijd bereikbaar zijn, meedenken en proberen mogelijk te maken wat belangrijk is voor jouw (unieke) bedrijf. Ik heb nu echt weer tijd over en besef pas nu hoeveel tijd al die éven ‘een factuur sturen en administratie doen’ me bij elkaar opgeteld aan tijd kostte.

Het is veel leuker en je verdient ook nog eens meer als je in die (administratie) tijd kan doen waar je goed in bent en waar je hart ligt!

Gratis Fitmanager Ontdekken

Wouter Sprengers – Body Workout Alkmaar

(winnaar Dutch Fitness Award – categorie Personal Trainer)

Al ruim 1 jaar gebruik ik Fitmanager met veel plezier. De service en persoonlijke contact ervaar ik als uitstekend. Door het gebruik van de app is het voor sportster als trainers een perfecte tool omdat dit veel tijd scheelt qua administratie. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Gratis Fitmanager Ontdekken
Gratis Fitmanager ontdekken
Gratis Fitmanager ontdekken
Gratis Fitmanager ontdekken
Gratis Fitmanager ontdekken

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie tijdens een vrijblijvende demo waarom klanten ons beoordelen met 5 sterren

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER