Referenties2018-08-09T13:31:30+00:00

Referenties van Fitmanager

Referenties en ervaringen van ondernemers die Fitmanager aanbevelen!

Referenties en ervaringen van ondernemers die Fitmanager aanbevelen!

   Nick & Nydia – Infinity Sports

Wij zijn Nick & Nydia van InfinitySports Heerhugowaard. Vanaf 2014 zijn wij onze eigen onderneming. Voordat wij in contact zijn gekomen met Fitmanager deden wij alle administratie zelf. Denk aan; Les roosters maken, zelf de registraties bijhouden, facturen sturen, incasso’s inboeken bij de bank, betalingen nakijken, boekhouding en allerlei andere zaken waar veel tijd in gaat zitten. Een mooi voorbeeld om daarbij te geven is dat wij voorheen werkte met roosters (blaadjes & pen). Deze roosters werden op de balie neergelegd zodat de sporters zich konden inschrijven voor de trainingen. Dit rooster moest elke week uitgewerkt en doorgestuurd worden. Bij roosterwijzigingen moesten wij dit persoonlijk doorvoeren waardoor hier heel veel tijd in ging zitten. Wij waren letterlijk één hele werkdag hiermee bezig. Zonde van onze tijd want wij willen liever bezig zijn met ondernemen en trainingen verzorgen.

Nu wij Fitmanager gebruiken is er heel veel veranderd! Er is een grote last van onze schouders gevallen door de automatisering van de registraties. Wij kunnen nu makkelijk bijhouden wie er aanwezig is en als er een roosterwijziging doorgevoerd moet worden. De leden doen dit nu zelf via een app, dit werkt erg gemakkelijk. Naast dat dit heel veel tijd uit handen neemt hoeven wij ons ook niet bezig te houden met facturatie. Zelfs als een rittenkaart of abonnement afloopt van een sporter krijgt deze automatisch bericht met een vooraf ingestelde mededeling. Dit programma is tot in de puntjes verfijnt en werkt voor ons perfect!

Wij kunnen Fitmanager aan iedereen aanraden die gepassioneerd is in het geven van trainingen. Door dit programma kan je full time bezig zijn met jouw passie zoals ondernemen en trainingen verzorgen. Op deze manier ben je niet veel tijd kwijt aan onhandige administratieve werkzaamheden.”

Gratis ontdekken
Gratis ontdekken
Gratis ontdekken
Gratis ontdekken

Ontdek wat Fitmanager voor jou kan betekenen

Vul je gegevens in en zie tijdens een vrijblijvende demo waarom klanten ons beoordelen met 5 sterren

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, Crossfit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: info@fitmanager.com
PARTNER