Plug & play website integratie in eigen opmaak

Naast de Fitmanager app en de online beheer omgeving heb je de mogelijkheid om een koppeling te maken met jouw eigen website. Een lesrooster en webshop op je eigen website plaatsen was nog nooit zo makkelijk. Met de handige widgets laat je nieuwe en bestaande klanten eenvoudig inloggen, boeken, reserveren en betalen via jouw eigen website. En je kan de widget stylen qua kleur en grote zodat hij perfect bij jouw website past.

De integratie past bij elk platform zoals deze meest bekende aanbieders

Ontdek Fitmanager tijdens een gratis online demo

OVER FITMANAGER
Fitmanager biedt online ledenadministratie software inclusief apps voor ledenbeheer, planning, reserveringen en registraties, communicatie, creditsysteem met automatische SEPA-incasso’s, webshop, online betalen, integratie met eigen website in eigen stijl, social media en marketing. Inclusief financiële btw-rapportages.
De software is ontwikkeld en uitvoerig getest in samenwerking met professionals vanuit verschillende disciplines met een eigen Gym, Club of Studio. Daardoor is de software afgestemd voor in- en outdoor groepstraining zoals Small Group, Fitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Personal Training, CrossFit, Vechtsport, Dansen, Boksen, Hardlopen en meer!
Sales: 085-1301656      Support: 085-3034658      E-mail: [email protected]
Kantoor Fitmanager      Arlandaweg 92      1043 EX Amsterdam
PARTNER